pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Fotomodeller

Ditt och dattPosted by Helena 2008-01-26 16:44

Som det sig bör, är det tänkt att Axel, som alla andra nya bebisar, ska visas upp i Kuriren. Därför gav vi oss i kast med att försöka ta ett kort på Axel och hans storebror (de ännu större syskonen vägrade att vara med...förstår inte varför?!) för att skicka in till tidningens familjesida. Nu blev det ju inte ett, utan 20 kort tagna innan alla tröttnade. Något klockrent kort blev det inte och här ses de två sura syskonen på ett utav korten.

Blog Image

The Happy High Hills

De fina traktortröjorna som pojkarna har är från Lollopard. Förutom att plaggen är fina och av bra kvalitet, så känns det bra att köpa från ett företag som använder sig av ekologiskt odlad bomull och där underleverantörerna signerat för Fair Trade-avtal. Det innebär bl a förbud att använda minderåriga som arbetskraft enligt EU:s lagstiftning.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post15