pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Det blir en vit jul!

Hemma hos oss - köketPosted by Helena 2008-11-09 23:10
Dagarna går så snabbt och bloggen som skulle vara en dagbok blir uppdaterad alltför sällan. Vår light-renovering i köket har utökats dag för dag och när vi sedan fick tag i bättre begagnad kyl och frys började kaoset om igen. I ett gammalt hus kan det omöjligt vara så att man kan ta ut något gammalt och sätta in något nytt, utan en massa justeringar och speciallösningar.

Några före-under tiden-kort från köket kan jag bjuda på. Panelen är vitmålad och lister, foder och socklar är på gång. De vill ha den grå färgen på sig som vi även har runt fönstren.

Blog ImageEn vit grundmålad sida och en röd sida.
Blog ImageKreativt kaos i köket!
Blog ImageTaklister skall upp när vi bestämt oss om vi ska måla taket en gång till eller inte. Taket är laserat som det är och vi har funderingar på om det ska bli helvitt istället. Sedan detta kort togs så har fönstret fått en vit hissgardin i linnetyg och bröstpanelen har fått en list i samma gråa färg som fönsterfodren har.

  • Comments(2)//pojkarna.hogbacke.com/#post146