pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Dubbelt upp

AxelPosted by Helena 2008-10-18 21:47
Nu är Axel så rörlig, så vi måste ha konstant bevakning på honom, så han inte gör sig (så mycket) illa. Härom dagen, efter eftermiddagsluren, gjorde han en kullerbytta nedför vår säng och fick en jättestor fläskläpp. Den dagen lyckades han även slå i huvudet under köksbordet, klämma fingrarna i kaminen och klämma fingrarna i grinden, som jag skulle stänga för att han inte skulle ramla nedför trappen på övervåningen...

Det enda stället där man inte hittar honom, är sittandes brevid sin lekback fylld med leksaker. Den är totalt ointressant. Däremot är kaminen, skohyllan, storebrors cd-hylla och trappen mycket intressanta objekt. Även att stå och hålla i sig i golvlampan och samtidigt beundra sig själv i spegeln är trevligt.

Blog ImageBlog Image


  • Comments(1)//pojkarna.hogbacke.com/#post140