pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Ord på väggen

Hemma hos oss - kontoretPosted by Helena 2008-10-12 21:37
Nu har även jag fallit för trenden med väggord. Jag har börjat lite försiktigt med en fransk text som jag köpte på Lavendel & Romantik i Borlänge i somras. På väggsnutten mellan vårt duschrum/tvättstuga och kontor/bibliotek (värst vad många kombinerade rum vi har), så skruvade JAG upp denna hylla med väggordet under.

Nu går jag runt i huset och funderar var nästa väggord skall vara. Skulle vilja våga mig på att texta något själv eller åtminstone med hjälp av schabloner.

Blog Image
Hyllan är en forna illgrön (krydd)hylla som jag hittade på loppis för några kronor och änglarna köpte jag på Mixit här i stan. Ljuslyktorna i fattigmanssilver från House Doctor är traderafynd (tja, fynd och fynd...) och den lilla asken är en "Min första tänder"-ask som Tore fick i doppresent.
Blog Image

  • Comments(1)//pojkarna.hogbacke.com/#post138