pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Full fart! Kanonkul!

AxelPosted by Helena 2008-09-10 22:56
Idag blir Axel hela 9 månader. Han är en graviditet gammal och jag hade räknat med att ha gått ned mina graviditetskilon nu, men precis som Axel har fluff, så har jag också fluff kvar som envist sitter fast. Inte för att jag har motionerat så det stör, men ändå...jag ammar ju smiley, då ska ju kilona rasa.

I alla fall så har lilla prinsen börjat hasa sig fram, även om han gör det under högljudda protester. Roligast är att gå, gå och gå, om någon håller honom i händerna. Det blir något tröttsamt för mammans och pappans rygg. Då får man trycka ned honom i lära-gå-stolen en stund, så han kan fara runt i den.

Han tycker Tore är spännande och rolig och vill gärna pilla, klämma och känna på honom. Tore ger med sig ibland och låter Axel hållas, men för det mesta försöker Tore krångla sig ur situationen.

Blog Image

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post128