pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

40-årskrisen

Ditt och dattPosted by Helena 2008-09-06 00:15
Imorgon bitti stiger jag på tåget till Stockholm för att i helgen träffa mina "basketkompisar". Vi spelade basket ihop i en herrans massa år och efter det har vi fortsatt att umgås, trots att många flytt stan. Numera blir det inte att vi träffas så ofta, men en gång om året har vi kräftskiva.

I år har vi slagit på extra stort, eftersom vi alla fyller jämnt. Två av oss har varit festgeneraler och anordnat en massa trevligheter till denna helg, men de har varit så luriga att de valt att hålla detta hemligt för oss andra. Vi vet alltså inte vad som väntar oss, men så mycket kräftätning blir det inte i år, gissar jag.

Blog ImageGänget för 10 år sedan, när vi firade att vi fyllde 30 år. Jag tycker inte att vi ser en dag äldre ut nu...smiley

  • Comments(2)//pojkarna.hogbacke.com/#post127