pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Regnprojekt

Hemma hos oss - kontoretPosted by Helena 2008-08-23 21:01

I väntan på att vi ska få en helg utan regn där vi kan göra utomhusprojektet "grusgång" klart, så har ett litet sidoprojekt påbörjats inomhus . Mellan vårt och Tores sovrum har vi ett litet genomgångsrum som vi har som kontor (och skräprum). Förutom att ha datorer där, skulle vi även vilja ha en liten läshörna/bibliotek. Nu är väl rummet inte mer än 6 kvm och med tre öppningar, så så märkvärdigt bibliotek lär det inte bli. Men med hjälp av Elfa-konsoler har vi tänkt utnyttja takhöjden och bygga en väggfast bokhylla. Under den ska vi ha en läsfåtölj och ett litet avlastningsbord. När (om) vi det klart här kan det bli en riktigt mysigt rum. Vi har ju t o m en kamin i rummet som vi hittills aldrig har eldat i.

Blog Image

Här här starten. Elfakonsoler uppsatta. Hyllplanen är på fräsning och målning. Där tavlorna står lutade ska avlastningsbordet stå och längst till höger - så gott som utanför bild - står vår läsfåtölj som ska uppdateras med ny klädesel.

Carro tjatade så mycket, så vi åkte en tur till Linköping idag och gjorde bl a lite IKEA-inköp:

Blog Image

Det omtalade avlastningbordet DALOM är redan inköpt. 199 kr. Blir perfekt att kunna lägga ifrån sig boken och ställa kaffemuggen, temuggen eller rödvinsglaset på.

Blog Image

Läslampan LERSTA. 99 kr.

Blog Image

Och en lykta till höstkvällarna förstås. 29 kr.

Carro köpte lite saker till sitt "nya" rum. Hon och Sebbe fick för sig att byta rum med varandra, men det är alldeles för killigt i hennes rum, men nu har hon tillfört lite rosa för att balansera upp det feminina.

Blog Image

  • Comments(1)//pojkarna.hogbacke.com/#post118