pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Fotoalbum på nätet

Ditt och dattPosted by Helena 2008-08-19 16:08

Jag har börjat lägga upp bilder i ett eget galleri, galleri.hogbacke.com, på vår hemsida. Här på bloggen visar jag bara de foton som passar till texten, men jag och några andra i familjen klickar ju med digitalkameran och mobilkameran i tid och otid, så det är dessa bilder jag har samlat i galleriet.

Skönt också att kunna ha bilderna på flera ställen än bara på hårddisken i fall den skulle krascha. Säkerhetskopiering till extern hårddisk eller cd har det tyvärr varit dåligt med...

Bilderna kommer inte att vara till allmän beskådan, utan man måste ha ett användarnamn och lösenord för att få tillgång till galleriet. Dels kan man då titta på alla bilder jag laddat upp (exempelvis Axels dop) och dels kan man ladda upp egna digitala bilder som man vill att andra ska få ta del av. Om ni är intresserade av "galleriet", maila till mig så får ni en länk via mail som tar er vidare till inloggningssidan.

Blog Image

I galleriet kan man t ex få se avslöjande bilder på när den sportointresserade Niklas sparkar fotboll i skymningen...

Blog Image

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post113