pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Larslarslarslars

Semester & utflykterPosted by Helena 2008-08-10 22:11

Idag den 10 augusti har Lars namnsdag och det är många Larsar i den här familjen. Vi har Karl LARS Axel, Karl LARS Tore, LARS Pappa och LARS-Farfar. Dessutom blev den yngste Larsen 8 månader just idag. Då åkte vi en liten tur till Himlinge på eftermiddagen. Där vankades det kaffebuffé, d v s man fick dricka hur mycket kaffe, te eller läsk man ville och äta hur mycket godsaker man ville för 65 kr. Synd bara att man blir mätt alldeles för fort... Allt är förstås hembakt och deras vaniljbullar är så himla goda.Blog Image

Bild lånad från Himlinges hemsida.

Innan vi åkte hem tittades det lite i gårdsbutiken och jag kom hem med ett 12-pack ekologiska ägg. Leila (min bakguru) förspråkar ju ekologiska ägg i sina recept och jag läste någonstans att ekologiska matvaror har DUBBELT så mycket näringsinnehåll som vanliga matvaror. Tål att tänka på! Vi försöker köpa ekologiskt så mycket vi kan, men ibland är priserna på det ekologiska så hutlösa, tyvärr!

  • Comments(1)//pojkarna.hogbacke.com/#post110