pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Första riktiga mammalediga dagen

Ditt och dattPosted by Helena 2008-01-07 22:07

Idag började Niklas jobba igen efter drygt en månads pappaledighet. Axel bestämde att denna dag skulle börja redan kl 07.00 och Tore vaknade en halvtimme senare. Idag var Tore inte så morgontrött och kläderna kom på utan tjafs. Han skulle nämligen bli hämtad av Farfar och Gammelfaster Inger och de skulle åka till Vingåker och göra en massa roliga saker. Vid 9-tiden åkte de iväg och lite senare fick jag en "lyxstund" när det var alldeles tyst i huset förutom Axels snusande när han sov. Det händer inte för ofta att det är alldeles tyst i huset som tidvis innehåller fyra barn.

På eftermiddagen tog Axel och jag en promenad till Mormor och Morfar för en liten fikastund. När vi kom fram till huset där de bor mötte vi kompisen Katarina och hennes söta lilla dotter Ewelina. Vi pratade en god stund innan barnen tröttnade på oss.

Imorgon ska Tore iväg till dagis igen efter en månads uppehåll. Vi har märkt att han faktiskt har saknat dagis och sina kompisar där, så jag tror att han kommer att se fram emot förmiddagarna med kompisarna på dagis. För en så aktiv kille som han är, så kan det säkert bli lite långtråkigt att bara gå hemma med Mamma och Lillebror hela dagarna.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post1